8.6.2021 – Onhan siinä avainlippu? Meillä on!

Design From Finland ja Avainlippu-merkki

Vernadalle myönnettiin 8.6. Avainlippumerkki

Avainlippumerkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Suunnittelen ja valmistan Vernada-korut Suomessa, Pohjanmaalla Vernadan pienellä korupajalla. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että Vernada täytti Avainlippumerkin vaatimukset sillä se on minulle henkilökohtaisesti sekä Vernadalle yrityksenä tärkeä. Se viestii arvoista ja vastuullisista valinnoista. Vastuullisuus tarkoittaa meillä mm. tuotteiden hyvää laatua ja turvallisuutta sekä huolellista yhteistyökumppaneiden valintaa ja jatkuvaa kehittymistä. Vastuullisuus on valintoja, joilla pyrimme tekemään asiat jatkuvasti paremmin.

Avainlippumerkin lisäksi Vernadalle on myönnetty myös Design from Finland -merkki kotimaisesta suunnittelytyöstä 9.2.2017.

Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa, ja voidaan osoittaa että yritys on investoinut suomalaiseen ammattimaiseen muotoiluun. Merkin tarkoitus on auttaa merkinhaltijayrityksiä erottautumaan kilpailijoista ja sekä kertomaan kuluttajille suomalaisesta muotoiluosaamisesta myös kansainvälisesti.

Anne Vuorela, Vernada Oy

Lue lisää vastuullisuudesta:
– blogista –> KLIK
– vastuullisuussivulta –> KLIK

Lue lisää Avainlipusta –> KLIK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *