11.11.2020 – Kuinka selvitän rannekorun oikean koon?

Ranteen mittaaminen

Vernada-rannekoruilla on oma mitoitus, joka perustuu omaan kokemukseeni ranteiden ympärysmitoista ja naisten yleisimmästä ranteen koosta (16 cm), josta muodostui Vernadan M-koko. Vernadan rannekoruista on yleensä saatavilla koot XS:stä XXXL:ään riippuen jonkin verran mallista. Rannekorun koko ei kuitenkaan mene välttämättä samoilla mitoilla kuin esim. vaatekoko, siksi ranteen ympärysmitta kannattaa tarkistaa ennen korun tilaamista. Näin vältytään edestakaisilta postituksilta ja onhan sekin pieni ympäristöteko.

RANTEENYMPÄRYKSEN MITTAAMINEN

Ranteenympäryksen mittaaminen on helpointa, jos sinulla on mittanauha käytettävissä. Mittaa ranteen ihonmyötäinen ympärysmitta siitä kohti, jossa haluat pitää korua (jos haluat pitää yhtäaikaa useita rannekoruja, ota mitta tarvittaessa ylempää). Älä lisää pituuteen mukaan mitään extraa. Lisään tarvittavan väljyyden koruun valmistusvaiheessa. Älä myöskään ota mittaa muusta rannekorusta tai esim. rannekellosta, sillä korun pituuteen vaikuttavat myös materiaalin paksuus ja lukon malli. Jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, niin ota kapea paperisuikale (tai ohut lanka) ja pyöritä se ranteen ympäri. Merkitse kohta, jossa suikaleen päät menevät päällekäin. Mittaa suikaleen antama pituus viivottimella.  Jokaisen käsikorun tiedoissa on annettu saatavilla olevat kokovaihtoehdot (yleensä XS – XXXL) ja sentteinä minkä kokoista rannetta koot vastaavat. Osa rannekoruista voi olla myös joko säätöketjullisia tai itse lyhennettäviä “one size” -malleja, mutta se on mainittu tuotteessa erikseen.

Vernadan rannekorujen koot:
– X​S = noin 14 cm:n ranne
– S = noin 15 cm:n ranne
– M = noin 16 cm:n ranne
– L = noin 17 cm:n ranne ​
– XL = noin 18 cm:n ranne
​- XXL = noin 19 cm:n ranne
​- XXXL = noin 20 cm:n ranne

Mittatilauksena on mahdollista tilata myös muita kokoja mallista riippuen. Ota yhteyttä sähköpostitse info @ vernada-puoti.fi (poista välit).

JATKOKETJUN TILAAMINEN

Jos olet epävarma tilattavan KÄSIKORUN koosta, voit tilata käsikoruun jatkoketjun. Jatkoketjulla saa koruun n. 3 cm:n verran säätövaraa. Tämä tarkoittaa noin yhtä kokoa lisää 3x-kieputettavassa rannekorumallissa, esim. M--> M-L) tai kolmea kokoa (S--> S-L) yksirivisessä korumallissa. Yhden jatkoketjun hinta on 3 euroa ja tulee kiinteästi koruun. Jatkoketjua ei voi tilata erikseen, vaan se liitetään valmiiksi koruun Vernadan korupajalla.

Jatkoketjun saa lähes kaikkiin normaalihintaisiin magneettilukollisiin ja kieputettaviin rannekorumalleihin (paitsi SALPA-lukollisiin koruihin ja niihin rannekoruihin, joissa korun koon säätömahdollisuus on jo valmiina).

Ota huomioon, että jatkoketjun lisääminen vaikuttaa aina jonkin verran korun ulkonäköön. Mm. magneettilukollisen korun lukko vaihdetaan rapulukkoon, jotta jatkoketjun käyttö olisi mahdollista.

Tilaa jatkoketju täältä: KLIK!

VINKKI! KORU SUORAAN LAHJAN SAAJALLE

Haluan tehdä lahjan ostamisen sinulle helpoksi! Jos haluat, että koru postitetaan kätevästi suoraan lahjan saajalle, kirjoita verkkokaupan kassalla “Kommentti koskien tilausta” -kenttään lahjansaajan nimi, osoitetiedot sekä viesti, jonka haluat lahjansaajalle lähettää. Kirjoitan käsin viestisi korttiin. Koru pakataan kauniisti Vernadan lahjapussiin tai pakkaukseen ja postitetaan valitsemallasi toimitustavalla. (Vai yksi postitus ja ilmainen kortti / tilaus.)

Kortin voit valita täältä: KLIK !

TILASITKO VÄÄRÄN KOON?

Aina ranteen mittaaminen ei onnistu etukäteen esim. silloin jos koru on menossa lahjaksi. Väärän koon sattuessa, käyttämättömän korun voi vaihtaa toiseen, jos korua on vielä varastossa. Ilmoita vaihdosta sähköpostitse etukäteen, että voin tarkistaa saatavuuden tai mahdollisen vaihdon toiseen tuotteeseen. Osasta malleista liian pitkä koru on mahdollista myös lyhentää oikeaan kokoon tai liian lyhyeen koruun voidaan lisätä jatkoketjua.

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää korun koosta, ota yhteyttä sähköpostitse:
info @ vernada-puoti.fi (poista välit)

Iloisin terveisin,
Anne, Vernada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *