VERNADAN VERKKOKAUPPA TOIMITUSTAUOLLA 19.2.-17.3.2024

Tämä vuosi on perheellemme siitä erityinen, että kolmella perheemme jäsenellä on tänä vuonna tasavuosisynttärit! Siksi päätimme lähteä, vähän pidemmälle “Once in a lifetime” -matkalle, jonka takia joudun laittamaan verkkokaupan haikein sydämen väliaikaisesti kiinni. Vernadan verkkokauppa on siis kokonaan suljettuna 19.2.-17.3. välisen ajan. SPESIAALI ALENNUS -15% KOODILLA: NYT15 Haluan tarjota teille nyt tämän erityisen tarjouksen, jota harvoin on Vernadalla tarjolla. Tarjous koskee koko valikoimaa, myös jo alennettuja tuotteita. Saat 15% alennusta koodilla NYT15. Tarjous on voimassa 17.2. saakka. TEE TILAUKSESI VIIMEISTÄÄN 17.2.2024 Näin ehdin tehdä ja lähettää tilaukset ennen 19.2. alkavaa toimitustaukoa! Kiitos kaikille ymmärryksestä ja hyvää kevään odotusta! Anne, Vernada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *