KESÄN TOIMITUSAJAT

KIIREETTÖMÄT TOIMITUKSET KESÄ-HEINAKUUSSA
Otathan tilauksia tehdessäsi huomioon kesän ajan kiireettömät toimitusajat. Kesä-heinäkuussa postitan tilauksia  noin 2 kertaa viikossa pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin (tai tarpeen/mahdollisuuksien mukaan useammin). Posti voi muutenkin matkata kesällä verkkaisempaan tahtiin, joten varaudu 1-2 viikon toimitusaikaan.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSTAUKO 1.-9.7. 2023 
Heinäkuun alussa on Vernadan verkkokaupassa toimitustauko, jolloin pidän taidepainotteiden kesäloman. Tällöin en postita tilauksia, mutta verkkokauppa on kuitenkin auki, ja tilauksien postittamien jatkuu taas 10.7. alkaen. Jos haluat tillauksesi postiin ennen taukoa, teethän tilauksen viimeistään 30.6.

TARJOUS TOIMITUSTAUON AJALLE
Saat nyt 10%:n alennuksen KOODILLA: LOMA
Tarjous on voimassa loman loppuun saakka eli 9.7.2023.
Saat alennuksen myös jo alennetuista Outletin tuotteista.
Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin koodeihin.

Aurinkoista kesää!
Anne, Vernada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *