23.6.2021 – Vernadan verkkokauppa kesätauolla heinäkuun ajan

Kesäloman toimitustauko 1. – 31.7.2021

Kun suunnittelet lähiaikoina tilausta, otathan huomioon, että VERNADAN VERKKOKAUPPA ON TOIMITUSTAUOLLA HEINÄKUUN AJAN 1. – 31.7.2021. Tällöin yrittäjä on akkuja laataamassa, mutta pyrkii pitämään tauon aikana 1-2 postituspäivää omien aikataulujen mukaan. Viimeiset tilaukset ennen lomaa postitetaan 31.6.2021 mennessä.

Tauon aikana tilauksia voi tehdä normaalisti, mutta toimitukset jatkuvat normaalisti vasta 1.8.2021 alkaen, joten otathan huomioon mahdollisen pidemmän toimitusajan. Jos toimitustauon aikana tulee kiireellisemmän toimituksen tarve, ota yhteyttä erikseen sähköpostitse: info@vernada-puoti.fi tai soita 050 – 5118896, niin koitan palvella mahdollisuuksien mukaan myös tauon aikana.

Heinäkuun ajan saat 10%:n alennuksen normaalihintaisesta mallistosta sekä normaaleista tarjoustuotteista koodilla KESÄ21
(Alennus ei koske LAST CHANCE -koruja. Kassalla voit hyödyntää vain yhden tarjouskoodin, eikä koodia voi hyödyntää jälkeenpäin).

LUE KAIKKI KESÄN VINKIT TÄÄLTÄ --> KLIK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *