10.9.2019 – Vernada 10 vuotta!

Vernada täytti tällä viikolla 10 vuotta – aika on mennyt uskomattoman nopeasti! Kun keväällä 2009 aloittelin korujen tekoa harrastuksena, en olisi voinut kuvitella, että syksyllä minulla olisi yritys, joka toimii ja kasvaa edelleen vielä 10 vuoden päästäkin. Aivan mahtavia asioita on mahtunut näihin kymmeneen vuoteen! Aloitin myymällä tuotteitani kotikutsujen kautta, sitten messuilla. Tapasin asiakkaita, keskustelin ja otin vastaa palautetta – suunnittelin, testasi ja kehitin sinnikkäästi uutta.  Vuonna 2013 avasin verkkokaupan, joka uudistettiin taas tänä keväänä suurempaan verkkokauppa-alustaan ja tyylikkäämpään ilmeeseen. Kasvavan toiminnan myötä piti opiskella myös yrittäjyyttä, luoda verkostoja,  olla mukana erilaisissa projekteissa ja kokeilla messuja ulkomailla. Tavoitan tällä hetkellä asiakkaita ympäri Suomea ja lisää tunnettuutta tuovat myös eri puolilla Suomea toimivat jälleenmyyjät.
         Tuotesuunnittelusta, korujen monitoimisuudesta ja laadusta tuli minulle tärkeitä asoita, kuten myös vastuullisuudesta mm. eri valmistus vaiheissa. Vaikka näiden asioiden kehittäminen jatkuu tulevaisuudessakin, olen erittäin kiitollinen ja ylpeä tähän astisista saavutuksista.
        10-vuotisjuhlan kunniaksi julkaisin upean juhlamalliston, jossa leikittelee ihanat tutut Vernadan perussävyt musta, ruskea ja harmaa yhdessä metallinhohtoisten nudesävyjen kanssa sekä uudet Vernadan omat metalliosat Siipi-riipus, Siipien Suojassa – ja Infinity -helat sekä Refuse to sink -ankkurihela.
         Nyt syksyn mittaan Vernada-koruja tullaan näkemään mm. Kokkisota-ohjelmassa Sikke Sumarin yllä (28.11. alkaen, puvustajana Heidi Grannenfelt) ja Satu Silvolla Atlantin yli -ohjelman päätösjaksossa. Olen onnellinen, että voin tarjota teille oivaltavia, kestäviä ja koskettavia tuotteita. Ilman teitä ei olisi Vernadaa – lämmin kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *