10.12.2019 – Tehdään hyvää yhdessä -kampanja

Vernadan verkkokaupassa ei ollut Black Fridayna suurta tarjouskampanjaa, vaan lupasin lahjoittaa 15% 29.11. päivän kokonaismyynnistä Palastakaa Lapset ry:n kautta suomalaisille vähävaraisille lapsille. Suurten ketjujen Black Friday -tarjouskampanjoiden keskellä jäi tämän Vernadan Bling Fridayn myynti ja sitä myötä lahjoitettava summa harmittavasti vähän pienehköksi. Myynti kokonaisuudessaan oli ALV:via ja muita kuluja vähentämättä yhteensä 577,50 euroa ja siitä lupasin lahjoittaa 15% Lahjoitettava summa oli 86,63 euroa ja lähetin ENKELI-avaimenperän kiitoksena kaikille 10:lle tilanneelle asiakkaalle.

Erään asiakkaan avaimenperäostotoiveen inspiroimana päätin jatkaa hyvätekeväisyyskampanjaa niin, että ENKELI-avaimenperä oli ostettavissa 5 euron hintaan, joka kokonaisuudessaan lahjoitetaan samaan lahjoituskohteeseen. Kampanja oli voimassa 30.11. – 8.12. ja tänä aikana tilattiin tasan 40 ENKELI-avaimenperää, joten näistä kertyi mahtavat 200 euroa lisää lahjoitettavaa. Lahjoitussumma oli kokonaisuudessaan siis 286,63 euroa!

Suuren suuri kiitos teille kaikille tilauksia tehneille ja hyväntekeväisyyskampanjaan osallistuneille 

Summa on 10.12.2019 siirretty Pelastakaa Lapset ry:n tilille ja siitä saimme kiitoksena tämän jouludiplomin.

Lämpimin terveisin,
Anne Vuorela, Vernada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *