KESÄN POIKKEAVAT TOIMITUSAJAT

PIENI JUHANNUSTAUKO 22.-26.6.
21.6. tehdyt tilaukset postitetaan viimeistään 22.6.! Loppuviikolla 22.-26. tulleet tilaukset postitetaan vasta 27.6.

HEINÄKUUN ALUSSA TOIMITUSTAUKO 4.-10.7
Olen lomalla 4.-10.7., jolloin Vernadan verkkokauppa on reilun viikon TOIMITUSTAUOLLA. Tauon aikana tilauksia voi tehdä normaalisti, mutta toimitukset jatkuvat vasta 11.7.2022 alkaen tilausjärjestyksessä. 3.7. mennessä tulleet tilaukset postitetaan ennen taukoa.

POSTITUKSET NOIN KAKSI KERTAA VIIKOSSA 11.-31.7.
Lopuukuun ajan 11.- 31.7. verkkokaupan tilauksia postitetaan hieman normaalia harvemmin, joten otathan tämän huomioon, kun teet tilauksia. Pyrin postittamaan noin 2 kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

TARJOUS
Koska heinäkuussa tilaukset kulkevat verkkaisempaan tahtiin, annan heinäkuun ajan saat kaikista tuotteista -10% alennuksen (myös jo alennetuista OULET-tuotteista) koodilla: HEINÄ10

POSTIN TOIMITUKSET
Postilla on ollut valitettavan paljon toimitusvaikeuksia kevään ja alkukesän aikana erityisesti Helsingin alueella. Tilaukset ovat voineet venyä kahdesta jopa neljään viikkoon. Tämä on johtunut mm. Postin lajittelusysteemien uudistuksesta. Kannattaa varautua siihen, että myös lomakaudella posti voi kulkea normaalia hitaammin.

Jos haluat seurata lähetystä, valitse toimitustavaksi S-paketti!
Yli 100 euron tilauksen postitetaan automaattisesti XXS- tai S-pakettina, normaali toimitus on kirjeenä.

Kun tilauksesi on postitettu Vernadan pajalta, saat sähköpostiisi “Tilaus Vernada-puoti verkkokaupassa on valmis”-viestin, (tarkista sähköpostisi roskaposti, jos viestiä ei näy). Tästä tiedät, milloin tilaus on lähetetty.

Mukavaa kesää!
Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *