Jatkoketjun lisääminen koruun, LUE OHJE!

3,00 

Varastossa

KUVAUS

Valitse tämä, jos olet epävarma tilattavan KÄSIKORUN koosta. Jatkoketjulla saa koruun n. 3 cm:n verran säätövaraa (tämä tarkoittaa noin yhtä kokoa lisää 3x-kieputettavassa rannekorumallissa (esim. M--> M-L) tai kolmea kokoa  (esim. M--> M-XXL) yksirivisessä korumallissa. Yhden jatkoketjun hinta on 3 euroa ja tulee kiinteästi koruun. Jatkoketjua ei voi tilata erikseen, vaan se liitetään valmiiksi koruun Vernadan korupajalla.

Jatkoketjun saa lähes kaikkiin normaalihintaisiin, magneettilukollisiin ja kieputettaviin rannekorumalleihin (paitsi SALPA-lukollisiin koruihin ja niihin, joissa on korun koon säätömahdollisuus jo valmiina). Huom. magneettilukollisessa mallissa magneettilukko vaihdetaan rapulukkoon ja jatkoketjuun.

Ota huomioon, että jatkoketjun lisääminen vaikuttaa aina jonkin verran korun ulkonäköön. Mm. magneettilukollisen korun lukko vaihdetaan rapulukkoon, jotta jatkoketjun käyttö olisi mahdollista. Jatketjn kiinnityksen ulkonäkö voi poiketa kuvan vaihtoehdoista. Valitsen parhaiten malliin sopivan kiinnitystavan.

Jos tilaat kerralla useita koruja, muista mainita tilauksen yhteydessä olevassa tekstikentässä mitä korua jatkoketjun lisäys koskee.
Tilaa jatkoketju täältä: KLIK!

Jatkoketju käy esim näihin malleihin --> KLICK

– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

2 arviota tuotteelle Jatkoketjun lisääminen koruun, LUE OHJE!

 1. Marika Ketola (varmistettu kirjoittaja)

  Passelit koot sai näitten avulla

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 2. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  säätö mahdollisuus helpottaa, kun ei tiedä saajan tarkkaa kokoa niin

  • annevuorela (kauppias)

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.