22.12.2021 – Tehdään hyvää yhdessä -kampanja

Vernadalla ei ollut tämänkään vuoden Black Fridayna 26.11. suurta tarjouskampanjaa, vaan haastoin teidät mukaan tekemään hyvää yhdessä! Lupasin lahjoittaa 15% 26.11.2021 Vernadan verkkokaupan kautta tulleesta kokonaismyynnistä Palastakaa Lapset ry:n kautta suomalaisille vähävaraisille lapsille. Myynti jäi tänäkin vuonna erilaisten BLACK Friday -tarjouskampanjoiden jalkoihin, ja myyntiä kertyi vain 405,32 euroa (sis alv 24%) ja siitä 15% oli 60,80 euroa.

Lisäksi teillä oli mahdollisuus osallistua kampanjaan tilaamalla Vernadan pienen ENKELI-avaimenperän 5 euron kampanjahintaan (norm. 18 euroa). ENKELI- avaimenperistä tuleva myynti lahjoitettiin KOKONAISUUDESSAAN Pelastakaa Lapset Ry:lle. Avaimenperiä meni 38 kpl eli niistä kertyi hienosti yhteensä 190 euroa. Lisäksi mukaan lasketaan yksi ylimääräisten postikulujen vaihto lahjoitukseksi 5,20 ja kaksi aiemmasta kampanjasta jäänyttä TUPSU-avaimenperää yhteensä 20 euroa, jolloin näistä tuli yhteensä 215,20 euroa.

Halusin vielä täydentään summaa Vernadan nimissä 124 eurolla, jolloin kokonaisuudessaan lahjoitettava summa oli yhteensä 400 euroa.

Suuren suuri kiitos teille kaikille tilauksia tehneille ja hyväntekeväisyyskampanjaan osallistuneille!

Summa on lähjoitettu tänään 22.12.2021 Pelastakaa Lapset ry:lle ja siitä saimme kiitoksena tämän jouludiplomin.

Lämpimin terveisin,
Anne Vuorela, Vernada

Pelastakaa Lapset ry diplomi 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *