16.3.2020 – USKALLANKO TILATA?

Tämä maailmanlaajuinen tilanne askarruttaa nyt varmasti monia. Voiko verkkokaupasta tilata turvallisesti? Vernadan pajalla huolehdin yleensäkin hyvin käsihygieniasta, mutta erityisesti nyt. Minulla tai perheelläni ei ole oireita, eikä korupajalla vieraile tällä hetkellä ulkopuolisia henkilöitä. Korona-virus (COVID-19) ei tämän hetkisen tiedon mukaan siirry esimerkiksi postin välityksellä  (se ei elä elottomassa materiaalissa paria tuntia enempää), jolloin mm. verkkokaupoista tilaaminen on turvallista. Siksi Vernadan verkkokauppa ja toimitukset toimivat ainakin toistaiseksi normaalisti. Kun valitset toimitustavaksi Kirjepostituksen (3,50 euroa), tilaus toimitetaan kätevästi omaan postilaatikkoosi, eikä vaadi noutoa esim. postitoimipisteestä. Ulkomailta tulevat materiaalitilaukset olen toistaiseksi laittanut jäihin varmuuden vuoksi.

Tämä käsityöyrittäjä ottaa tilauksenne nyt erityisen kiitollisena vastaan <3
Anne, Vernada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *