Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme

Kotimainen Vernada

Pohjanmaalla käsityönä valmistettava Vernada Design -korusarja tunnetaan erityisesti kieputettavista nahkarannekoruista sekä laserleikatuista, graafisista kaulakoruista ja korviksista. Koruissa yhdistyvät kauniisti huolella valitut luonnon materiaalit: nahka ja puu sekä laadukas ja turvallinen, hienohopeoitu korumetalli sekä ruostumaton teräs. Malliston perustana ovat laatu, oivaltava suunnittelu, värien harmonia, selkeät muodot sekä viimeistellyt yksityiskohdat. Näin syntyy tuotteita, joissa on modernia graafisuutta, pientä jujua sekä ripaus klassista ajattomuutta. Nämä korut kestävät aikaa ja käyttöä.

”Suunnittelen malliston tärkeimmät osat ja elementit itse, siksi Vernada-koruissa on aivan omanlainen henki. Puhuttelevien voimakorujen tekstit kannustavat käyttäjäänsä arjen keskellä, niin ilossa kuin vaikeampinakin aikoina. Vähän kerrassaan, periksi antamattomasti kokonaisuutta kehittäen etenen kohti visiota omaperäisistä ja laadukkaista tuotteista, jotka koskettaa!”

Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland -merkin käyttöoikeus.

Lämmöllä,
Anne Vuorela, suunnittelija / yrittäjä, Vernada Oy

Tutustu sesonkimallistoon

Vernada verkkokauppa

suosituimmat tuoteryhmät

lue lisää

VASTUULLISUUS MATERIAALIT Käyttö- ja huolto-ohjeet

Kuukauden tuote

Vernada® Design, PUUNAPPI-korvakorut, isoOVAALI

39,00 

Näillä huikean kokoisilla isoOVAALI-korvakoruilla saat kyllä ansaitsemasi huomion!

Katso tarkemmat tuotetiedot alta.

Tuotetunnus (SKU): 2020059 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Lue Lisää
I MADE YOUR JEWELLERYTällä viikolla vietetään taas Vaatevallankumouksen teemaviikkoa, joka herättelee kysymään vaatteiden ja muiden tuotteiden alkuperää ja valmistusolosuhteita. Tavoitteena on, ettei muotia enää tehtäisi ympäristön ja ihmisoikeuksien kustannuksella ja esimerkiksi jo hankituista tuotteista pyrittäisiin pitäämään huolta.Minulle henkilökohtaisesti vastuullisuus tarkoittaa halua toimia hyvin ja oikein, kulmia oikomatta, jatkuvaa asioiden selvittämistä ja oppimista – myös ekologisuutta ja eettisyyttä. En voisi tehdä tuotteita, joiden takana en voisi ylpeänä seistä, mutta se ei tarkoita, etteikö aina voisi tehdä jotain vieläkin paremmin.Vernadan toiminnassa vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikea tekoja tuoteturvallisuuden ja kestävän laadun eteen, mutta myös paljon muuta. Se tarkoittaa pitkäaikaista kehittämistyötä, materiaalituntemusta sekä jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Se tarkoittaa omien valmistustapojen kehittämistä ja hiomista sekä laadun tarkkailua. Se tarkoittaa vastuullisten materiaalitoimittajien ja yhteistyökumppaneiden etsimistä ja tapaamista. Se tarkoittaa laadukkaiden ja kestävien luonnonmateriaalien valintaa, jotta saadaan pitkäikäisiä, käyttöä kestäviä tuotteita. Se tarkoittaa matariaalihukan vähentämistä, ylijäämän kierrättämistä, pakkausmateriaalivalintoja ja korujen huoltamista. Se tarkoittaa mahdollisuuksien mukaan myös tutustumista materiaalitoimittajien valmistusprosesseihin, jätteenkäsittelyyn ja työoloihin. Yksinyrittäjänä se tarkoittaa myös omasta työkyvystä huolehtimista, ehkä joskus tulevaisuudessa myös toisten.Nämä asiat on nyt koottu Vernadan vastuullisuussivulle. Minulla oli ilo saada vastuullisuustekstin laadintaan apua Maj-Lis Viitaselta (@upcycler_helsinki), joka muotoili irralliset asiat yhtenäiseksi tekstiksi.Lue lisää vastuulisuudesta Vernadan vastuullisuussivulta:
https://www.vernada-puoti.fi/vastuullisuus/Pst! Mun vaatteen on muuten tehnyt @ommellinen <3 Kuka teki sun vaatteet?#vaatevallankumous #vaatevallankumous2021  #imadeyourjewellery #fashionrevolution #vastuullinenmuoti #vastuullisuus #kotimainenkoru #käsityökortteli #kotimainenmuoti  #designfromfinland #vernada #vernadadesign #vernadakoru
I MADE YOUR JEWELLERYTällä viikolla vietetään taas Vaatevallankumouksen teemaviikkoa, joka herättelee kysymään vaatteiden ja muiden tuotteiden alkuperää ja valmistusolosuhteita. Tavoitteena on, ettei muotia enää tehtäisi ympäristön ja ihmisoikeuksien kustannuksella ja esimerkiksi jo hankituista tuotteista pyrittäisiin pitäämään huolta.Minulle henkilökohtaisesti vastuullisuus tarkoittaa halua toimia hyvin ja oikein, kulmia oikomatta, jatkuvaa asioiden selvittämistä ja oppimista – myös ekologisuutta ja eettisyyttä. En voisi tehdä tuotteita, joiden takana en voisi ylpeänä seistä, mutta se ei tarkoita, etteikö aina voisi tehdä jotain vieläkin paremmin.Vernadan toiminnassa vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikea tekoja tuoteturvallisuuden ja kestävän laadun eteen, mutta myös paljon muuta. Se tarkoittaa pitkäaikaista kehittämistyötä, materiaalituntemusta sekä jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Se tarkoittaa omien valmistustapojen kehittämistä ja hiomista sekä laadun tarkkailua. Se tarkoittaa vastuullisten materiaalitoimittajien ja yhteistyökumppaneiden etsimistä ja tapaamista. Se tarkoittaa laadukkaiden ja kestävien luonnonmateriaalien valintaa, jotta saadaan pitkäikäisiä, käyttöä kestäviä tuotteita. Se tarkoittaa matariaalihukan vähentämistä, ylijäämän kierrättämistä, pakkausmateriaalivalintoja ja korujen huoltamista. Se tarkoittaa mahdollisuuksien mukaan myös tutustumista materiaalitoimittajien valmistusprosesseihin, jätteenkäsittelyyn ja työoloihin. Yksinyrittäjänä se tarkoittaa myös omasta työkyvystä huolehtimista, ehkä joskus tulevaisuudessa myös toisten.Nämä asiat on nyt koottu Vernadan vastuullisuussivulle. Minulla oli ilo saada vastuullisuustekstin laadintaan apua Maj-Lis Viitaselta (@upcycler_helsinki), joka muotoili irralliset asiat yhtenäiseksi tekstiksi.Lue lisää vastuulisuudesta Vernadan vastuullisuussivulta: https://www.vernada-puoti.fi/vastuullisuus/Pst! Mun vaatteen on muuten tehnyt @ommellinen <3 Kuka teki sun vaatteet?#vaatevallankumous #vaatevallankumous2021 #imadeyourjewellery #fashionrevolution #vastuullinenmuoti #vastuullisuus #kotimainenkoru #käsityökortteli #kotimainenmuoti #designfromfinland #vernada #vernadadesign #vernadakoru