Kässämesut netissä

KEVÄISET KÄSSÄMESSUT NETISSÄ 11.-13.3.2022

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Vernadan kanssa tulevana viikonloppuna Keväisille Kässämessuille 11.-13.3.2022. Kässämessut ovat hyvän mielen tapahtuma ja nytkin tarkoituksena on tuoda iloa ja positiivisuutta ahdistuksen keskelle! Tule mukaan inspiroitumaan Facebook-ryhmään: Kässämessut netissä -MESSUHALLI. Sieltä pääset katsomaan yrittäjien tarjontaa. Seuraa liveissä, kun ihana juontajamme Kreetta lähtee taas kiertueelle vierailemaan käsityöalan yrityksissä.


Vernadan messuvinkit voimassa 17.3.2022 saakka

  • Vernadan KEVÄT-KESÄ-mallisto julkaistaan Kässämessuilla! Mallistossa on tutusta mustasta ja ruskeasta uusia korumalleja sekä aivan hurjan ihania Limited Edition -herkkuvärejä! Kurkkaa sesonkimallistoon pe klo 12 alkaen täältä --> KLIK
  • Poimi poistuvien tuotteiden tarjoukset --> KLIK
  • Osallistu messujen aikana arvontaan Vernadan FB-sivulla (Arvonta on päättynyt.)
  • Yli 100 euron tilauksiin laitan söpöt kristallisydänkorvarenkaat mukaan kiitokseksi!
  • Kaikkiin tilauksiin tulee Vernadan Lämpimiä ajatuksia -kortti mukaan kiitokseksi!


UKRAINAN TILANNE JA HALU AUUTTAA <3

Ihmisillä ja yrityksillä on nyt valtava tarve saada auttaa ukrainalaisia tämän vaikean kriisin keskellä. Halusin tuoda oman pienen korteni kekoon, mutta varastossa ei ollut mitään sopivaa materiaalia näin nopella aikataululla, enkä halunnut valmistaa halpaa hyväntekeväisyystuotetta, joka kiinnostaisi ehkä hetkellisesti, mutta saattaisi jäädä myöhemmin käyttämättä.

Siksi päätin, etten tarjoa tällä kertaa Kässämesuille lisäalennuksia, vaan lahjoitan messujen aikana 11.-13.3. tulleesta Vernadan verkkokaupan kokonaismyynnistä 15 % Ukrainan kriisin hyväksi. Lahjoituksen toimitan Pelastakaa Lapset ry:n kautta Ukrainan hätää kärsiville lapsillle. Tehdään siis taas hyvää yhdessä!
    
 

INFO:

  • Maksuttomat kirjetoimitukset yli 50 € tilauksiin! Tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut! Ilmainen toimitus koskee kirjepostitusta, jonka normaali kuljetusaika on noin 1-4 arkipäivää. Voit halutessasi valita myös maksulliset ja seurattavat Postin pakettivaihtoehdot (5,90-6,90 eur).
  • Tilaa E-LAHJAKORTTI täältä  –> KLIK (toimitetaan erikseen sähköpostilla)
  • Tilaa postitettava LAHJAKORTTI täältä –> KLIK
  • Jos tilaat lahjan suoraan lahjan saajalle, tilaa SAATEKORTTI suoraan lahjansaajalle postitettavaan tilaukseen täältä –> KLIK

Tutustu messujen koko ohjelmaan täällä   --> KLIK

Mukavaa messuviikonloppua!

Lämpimin terveisin, Anne, Vernada Oy

Vernada