Kässämessut netissä

 

KÄSSÄMESSUT 17.-19.3.2023 – VERNADAN MESSUVINKIT

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Vernadan kanssa Kässämessuilemaan! Tule mukaan inspiroitumaan Facebook-ryhmään: Kässämessut netissä -MESSUHALLI. Sieltä pääset katsomaan yrittäjien tarjontaa. Ohjelmaa voit seurata myös Kässämessujen verkkosivuilla.


Vernadan messuvinkit voimassa maaliskuun loppuun saakka (ellei toisin mainita).

 

Vernada rannekorut 2 2023 KK

KEVÄT-KESÄ -MALLISTO

Niin ihanat uudet värit saapuvat mallistoon, että voit melkein haistaa raikkaan havun Vernadan uusissa metsänvihreissä rannekoruissa tai tuntea kevään lempeän tuoksun vaaleaa lehmuksen sävyisissä punoituissa nahkakoruissa. Vihreiden rinnalle tulee myös uudet, kapeat, mustilla reunoilla viimeistellyt, nudensävyiset sekä merellisen tumman siniset nahkakorut, jotka ovat täydellisiä kesään! Mukaan mallistoon sujahtaa muutamia uudistettuja malleja uusissa ja vanhoissa sävyissä sekä uusia, tyylikkäitä avainkorumalleja ja kauniita korvakoruja. Mukana keikkuu myös helmikuussa julkaistut tarjoushintaiset yllätyskorvispaketit!

Vernada KOODI 2023

-10%:N ALENNUS KOODILLA: KÄSSÄKEVÄT

Alennus on voimassa maaliskuun loppuun saakka. Saat alennuksen koko mallistosta, myös jo alennetuista OUTLET-tuotteista.

Vernada kaupanpäälle

KAUPANPÄÄLLE KORVIKSET

Yli 100 euron tilauksiin laitan pienet Vernada Design -nappikorvikset mukaan kiitokseksi! Malli voi vaihdella kysynnän mukaan. Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun saakka.

Vernada OUTLET 2023

OUTLET

Poimi poistuvat OUTLET-tuotteet edullisesti.

arvonta 3-2023

ARVONTA

Osallistu Vernadan koruarvontaan Vernadan FB-sivulla. Osallistumisaikaa on 31.3.2023 saakka. Palkinto arvotaan ma 3.4.2023. KLIKKAA TÄSTÄ ARVONTAAN.

INFO:
  • Maksuttomat kirjetoimitukset yli 50 € tilauksiin (Alle 50 euron tilauksien postikulut kirjeenä on 3,90 euroa). Tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut! Ilmainen toimitus koskee kirjepostitusta, jonka normaali kuljetusaika on noin 1-4 arkipäivää. Voit halutessasi valita myös maksulliset ja seurattavat Postin pakettivaihtoehdot (5,90-6,90 eur).
  • Tilaa E-LAHJAKORTTI täältä  –> KLIK (toimitetaan erikseen sähköpostilla).
  • Tilaa postitettava LAHJAKORTTI täältä –> KLIK .
  • Jos tilaat lahjan suoraan lahjan saajalle, tilaa SAATEKORTTI suoraan lahjansaajalle postitettavaan tilaukseen täältä –> KLIK

Tutustu messujen koko ohjelmaan täällä   --> KLIK

Mukavaa messuviikonloppua!

Lämpimin terveisin, Anne, Vernada Oy