KÄSSÄMESSUJEN JOULU 2.-4.12.2022 – VERNADAN MESSUVINKIT

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Vernadan kanssa Kässämessujen Jouluun! Tule mukaan inspiroitumaan Facebook-ryhmään: Kässämessut netissä -MESSUHALLI. Sieltä pääset katsomaan yrittäjien tarjontaa. Ohjelmaa voit seurata myös Kässämessujen verkkosivuilla.


Vernadan messuvinkit voimassa 11.12.2022 saakka (ellei toisin mainita).

 

talvimallisto

TALVI -MALLISTO

Uusina monitoimikoruina on nyt näyttäviä, pituudeltaan säädettäviä puuhelmikoruja, jotka sopivat upeasti antamaan hienon yksityiskohdan esim. yksivärisen mekon tai tunikan kanssa. Settiin on yhteensopivia korvakoruja sekä valikoima täydentyy myös muilla ihanilla uutuuksilla.

(Harmittavasti joulusesongille kaavaillut vihreät nahkakorut eivät ehtineet Kässämessuille materiaalin toimittajan viivästyksestä johtuen, joten niiden julkaisu siirtyy myöhemmäksi.)

12-2022 MEDICAL

UUDISTETUT MEDICAL-KORUT

Odotetut, uudistetut EPILEPSIA- ja DIABETES -rannekorut on nyt julkaistu! Tekstilaatta on aiempaa sirompi ja sopii paremmin myös pieneen ranteeseen. Koruista on saatavilla nyt myös sirot, teräksiset ranneketjumallit.

12-2022 ALENNUS

-10%:N ALENNUS KOODILLA: JOULU

Alennus on voimassa 11.12.2022 saakka. Saat alennuksen koko mallistosta, myös jo alennetuista OUTLET-tuotteista.

IMG_1208 neliö

KAUPANPÄÄLLE KORVIKSET

Yli 100 euron tilauksiin laitan pienet Vernada Design -nappikorvikset mukaan kiitokseksi! Malli voi vaihdella kysynnän mukaan.

Vernada Design black friday 2022

TEHDÄÄN HYVÄÄ YHDESSÄ

Vernadalla ei ollut tänäkään vuonna hulppeita Black Friday -tarjouksia, vaan teimme tänä Black Fridayna 25.11. perinteisesti yhdessä hyvää - nyt jo viidentenä vuonna peräkkäin! Valitettavasti Black Fridayn kamppanjan saldo jäi tällä kertaa todella laihaksi. Päätin kuitenkin antaa hyvälle jatkoa, eli jatketaan vielä ENKELI-korukampanjaa!❤ Vielä ehdit mukaan tekemään hyvää! Sinulla on mahdollisuus tuoda kampanjaan oma lisäpanoksesi tilaamalla Vernadan ENKELI-kaulaketju 22 euron kampanjahintaan (arvo 27 euroa).Jokaisesta tilatusta ENKELI- korusta lahjoitetaan 10 euroa Pelastakaa Lapset Ry:lle. ❤

9-2022 OUTLET 2

OUTLET

Poimi myös muut poistuvat OUTLET-tuotteet edullisesti.

Lahjakortti Arvonta

ARVONTA

Osallistu Vernadan 50 euron lahjakortin arvontaan Vernadan FB-sivulla. Osallistumisaikaa on 6.12.2022 saakka. Palkinto arvotaan ke 7.12.2022.

INFO:
  • Maksuttomat kirjetoimitukset yli 50 € tilauksiin (Alle 50 euron tilauksien postikulut kirjeenä on 3,90 euroa). Tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut! Ilmainen toimitus koskee kirjepostitusta, jonka normaali kuljetusaika on noin 1-4 arkipäivää. Voit halutessasi valita myös maksulliset ja seurattavat Postin pakettivaihtoehdot (5,90-6,90 eur).
  • Tilaa E-LAHJAKORTTI täältä  –> KLIK (toimitetaan erikseen sähköpostilla). Tilaa viimeistään 15.12.
  • Tilaa postitettava LAHJAKORTTI täältä –> KLIK .Tilaa viimeistään 15.12.
  • Jos tilaat lahjan suoraan lahjan saajalle, tilaa SAATEKORTTI suoraan lahjansaajalle postitettavaan tilaukseen täältä –> KLIK
  • Vernadan joulun toimitustauko on 17.12.2022-8.1.2023, joten tilaathan viimeistään 16.12.!

Tutustu messujen koko ohjelmaan täällä   --> KLIK

Mukavaa messuviikonloppua!

Lämpimin terveisin, Anne, Vernada Oy