Vernada e-lahjakortti itse valitsemallesi summalle (jpg)

1,00 

Varastossa

KUVAUS

Valitse Vernadan e-lahjakortti, kun haluat antaa henkilökohtaisen lahjan sähköpostitse. Tämä lahjakortti on SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA! Lahjakortti lähetetään sinulle sähköpostilla jpg-kuvana tai pdf:nä ja voit itse lähettää sen eteenpän lahjansaajalle. Lahjan vastaanottajalle jää mahdollisuus valita itse Vernadan verkkokaupan laajasta valikoimasta mieleisensä koru.

Valitse tätä euron hintaista tuotetta niin monta kappaletta kuin haluat lahjakortin loppusumman olevan. Jos haluat vaikka 50 euron lahjakortin, valitse tätä tuotetta 50 kpl (hinnaksi tulee 50 euroa). Teen lahjakortin valitsemallesi summalle.

HUOMLahjakortti ei tule automaatisesti, vaan muokkaan jokaisen kortin erikseen, siksi toimitus ei tule yleensä samana päivänä. Teen kortit tilauksen mukaan, joten voin liittää kortin mukaan myös henkilökohtaisen viestin. Kirjoita se VIESTI tilauksen yhteyteen “Kommentti koskien tilausta”-kenttään. Viestikenttä on kassalla Toimitustavan jälkeen.

E-lahjakortissa on koodi, joka syötetään nettikauppaan ja sillä saa lahjakortin summan verran alennusta ostoksista. Lahjakortti käy maksuksi kertaostoksesta ja on voimassa 6 kuukautta kortin ostopäivästä alkaen. Koodin voi käyttää vain kerran ja sen voi käyttää myös messuilla tai Vernadan korupajalla. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Muista tarkistaa sähköpostisi roskapostit, jos lahjakortti ei näy 2 päivän kuluessa (huomioi myös kiireiset sesonkiajat ja Vernadan loma-aikataulut).

 
– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

3 arviota tuotteelle Vernada e-lahjakortti itse valitsemallesi summalle (jpg)

 1. Hanna O. (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos, todella hyvää asiakaspalvelua! Ihania koruja!

  • admin

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Asiointi sujui jouhevasti ja joustavasti. Hienosti hoidettu kiireellinen tilanne vaikka tilauskin tuli “viime hetkellä”. Kiitos paljon! Työkaveri ilahtui mieluisasta lahjasta! Aion käyttää jatkossakin; lahjakortti = helppoa ja vaivatonta! : )

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 3. Tuulikki Syrjälä (varmistettu kirjoittaja)

  Sain ystävällistä ja rauhallista opastusta, kun tietokone temppuili :)

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.