Vernada-lahjakortti itse valitsemallesi summalle, postitettava

1,00 

Varastossa

KUVAUS

Valitse Vernada-lahjakortti, kun haluat antaa henkilökohtaisen lahjan. Lahjan vastaanottajalle jää mahdollisuus valita itse Vernada-korujen laajasta valikoimasta mieleisensä korun.

Valitse tätä euron hintaista tuotetta niin monta kappaletta kuin haluat lahjakortin loppusumman olevan. Jos haluat vaikka 50 euron lahjakortin, valitse tätä tuotetta 50 kpl (hinnaksi tulee 50 euroa).

Lahjakortti on A6-kokoa ja se toimitetaan lahjapakkauksessa sinettitarran kera. Jos lahjakortti lähetetään saajalle suoraan omaan osoitteeseen, muista liittää lahjakortin saajan nimi ja osoitetiedot sekä henkilökohtaisen toivotus “Kommentti koskien tilausta”-kenttään. Viestikenttä on kassalla Toimitustavan jälkeen.

Kortissa on koodi, joka syötetään nettikauppaan ja sillä saa lahjakortin summan verran alennusta ostoksista. Lahjakortti käy maksuksi kertaostoksesta ja on voimassa 6 kuukautta kortin ostopäivästä alkaen. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti käy maksuvälineenä Vernadan verkkokaupan lisäksi myös messuilla Vernada osastolla, sekä Vernadan omalla korupajalla Mustasaaren Helsingbyssä.

– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

4 arviota tuotteelle Vernada-lahjakortti itse valitsemallesi summalle, postitettava

 1. Marja Laine (varmistettu kirjoittaja)

  Lahjansaaja ilahtui kovasti

  • admin

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 2. sanna P. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin kaikki toimi. 😊

  • admin

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 3. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Mainio joululahja! ❤️

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi!

 4. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana ja helppo lahja ystävälle, ylioppilaalle jne. Saavat valita itse mieleisensä korun. Lahjakortin saajat ovat olleet kiitollisia :).

  • annevuorela (kauppias)

   Lämmin kiitos palautteestasi!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.