Vernada® Design -sormus, sileä, 8mm, NAPPI

12,00 

Varastossa

KUVAUS

Tyylikäs, sileän NAPPI-sarjan nahkasormus laserleikattua nahkaa ja hopeoitua korumetallia. Sormuksen nahkanapin halkaisija on noin 8 mm. Sormuksen koko on 17, mutta hyvin varovasti voi koittaa hieman pienentää/suurentaa kokoa tarvittaessa. (Ota kuitenkin huomioon, ettei takuu kuitenkaan korvaa väkisin vääntämällä katkennutta sormusta.) Sormuksen ulkomitat 19.7 x 9.6.

  • Metalliosat ovat laadukasta hienohopeoitua korumetallia (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaa).
  • Muut sarjan korut löydät hakusanalla NAPPI.

Sormuksen koko on 17, mutta hyvin varovasti voi koittaa hieman pienentää/suurentaa kokoa tarvittaessa. Sormuksen ulkomitat 19.7 x 9.6.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Rannekorut toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.