Vernada® Design -nahkakoru tai -korusetti, PITSI, ovaali

33,00 

KUVAUS

“Musta nahkapitsi on romanttinen ja herkkä ja siinä on ripaus ylellisyyttä, mutta samalla materiaalista johtuen myös rouheaa asennetta. Kaksi puolta, herkkä ja voimakas, niin kuin meissäkin.” 

Kaunis PITSI-sarja korusetti – osta yhdessä settihinnalla tai erikseen. Sopii hyvin lahjaksi, sillä rannekorussa on säätöketju, jonka ansiosta koru sopii S-L-kokoiselle ranteelle.
Tyylikkäät korut ovat laserleikattua nahkaa. Rannekorussa on jatkoketju ja se sopii 15-17 cm ranteelle (S-L-koko). Korun leveys leveimmästä kohti noin 28 mm, pituus noin 20 cm jatkoketjuineen.  Kevyissä korvakoruissa on teräksinen tappikiinnitys. Nappiosan leveys on 11 mm, riipuksen leveys on noin 28 mm ja korvakorujen kokonaispituus n. 65 mm.

 • Valitse valikosta:
  – Korusetti = molemmat korut settihintaan
  – Käsikoru
  – Korvakorut
 • Korvakorujen tappiosat ovat ruostumatonta terästä.
 • Yhdistä muiden samansarjan korujen kanssa. Korut myydään erikseen.
 • Muut sarjan korut löydät hakusanalla PITSI.

 

Rannekoru sopii 15-17 cm ranteelle (S-L-koko). Leveys 6-28 mm, pituus noin 20 cm jatkoketjuineen.  Korviksien aappiosan leveys on 11 mm, kokonaispituus n. 65 mm.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia sekä ruostumtaonta terästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Hopeoitujen osien alkuperä on Eurooppa, teräsosat Aasia. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Rannekorut toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

1 arvio tuotteelle Vernada® Design -nahkakoru tai -korusetti, PITSI, ovaali

 1. Ulla (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunis

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.