Vernada® Design -kaulakoru ja korvakorut -setti, pyöreä, ruusupuu-musta, 100 cm

79,00 

Varastossa

KUVAUS

Upeista, vahatuista ruusupuuhelmistä valmistettu pitkä kaulakoru. Laadukkaiden, vahattujen luonnonpuuhelmienhalkaisija on 20mm, yksityiskohtana 30 mm levyinen musta puuhelmi. Korun pituus on noin 100 cm. Korussa on rapulukkokiinnitys, jolloin korua voi käyttää myös kaksin kerroin lyhyenä mallina. Settiin kuuluu korvakorut mustalla vaneriympyrällä, joiden pituus on noin 48 mm ja leveys 17 mm. Korvakorujen tapit ovat titaania.

– Tähtilaatta on Vernada®:n omaa designia.
– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland- sekä Avainlippumerkki.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

PUUHELMET
Vahattua aitoa ruusu-, harmaa- tai palmupuuta. Alkuperämaa Indonesia. Helmet ovat paikallisten käsityöläisten valmistamia.

PAKKAUS
Korut toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.