Vernada® Design kaulaketju+korvikset -setti, musta KRISTALLI

55,00 

Varastossa

KUVAUS

Ihastuttava kristallikoristeinen korusetti sopii vaikka lahjaksi! Sekä kaulaketjussa, että korviksissa on kauniit Swarovskin kristallit. Isompi kristalli on 12 mm ja pienempi 8 mm.

Kaulaketjun pituus on noin 45 cm ja siinä on rapulukkokiinnitys. Riipuspohjan leveys on noin 15 mm. Ketju on laadukasta papuketjun tyylistä ruostumatonta koruteräsketjua, jonka vahvuus on noin 2mm. Settiin kuuluu samanlaisilla kristalleilla koristellut titaanitapilliset korvikset, joissa kaksi eri kokoista kristallia 8 ja 12 mm. Korviksen mitat ovat 33x15mm.. Korvakoru- ja riipuspohjat ovat hienohopeoitua korumetallia.. Korusetti toimitetaan kauniissa korurasiassa.

  • Metalliosat ovat laadukasta hopeoitua nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaata korumetallia, ketju ruostumatonta koruterästä.
  • Korvakorujen tapit allergiavapaata titaania.
  • Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.
  • Eriväriset kristallikorut myydään erikseen.
  • #bling

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia sekä ruostumatonta koruterästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Korusetti toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.