Vernada® Design -kaulaketju, SURU-koru

27,00 31,00 

KUVAUS

Asiakkailta tulleena erityisenä toiveena on toteutettu kaksi SURUkorumallia lohduksi vaikeimmalle hetkelle. Sopii lahjaksi surevalle tai ehkä voimaksi ja lohduksi itselle, jos olet kohdannut läheisen menetyksen. Otan osaa suruusi.

Korun riipuksessa on teksti: AINA SYDÄMESSÄNI SUA KANNAN, mikä kertoo siitä, miten pois mennyt säilyy muistoissa ja sydämessä vaikka suru muuttaa ehkä ajan myötä muotoaan.

Siro, pitkä kaulaketju, jossa pyöreä tekstiriipus. Riipuslaatan halkaisija on 20 mm ja sen päälle voi valita lisäksi joko pienen ristin tai sydänriipuksen. Metalliosat ovat kestävää ruostumatonta terästä. Ohuen palloketjun pituus 70, 80 tai 90 cm. Korussa ei ole lukkoa, vaan se on pään yli pujotettava malli.

Valitse valikosta tekstilaatan päälle joko sydän tai risti.

Kaksi korumallia: siro, pitkä kaulaketju sekä kieputettava nahkarannekoru. Molempia saatavilla vain pieni erä. SURU-rannekorun löydät täältä.

 

 

 

METALLIOSAT
Metalliosat ovat korukäyttöön sopivaa, allergiavapaata ruostumatonta terästä (kirurgin teräs 316 tai 304-teräs) ja nämä täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Korvakorut toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

2 arviota tuotteelle Vernada® Design -kaulaketju, SURU-koru

 1. Pirjo V. (varmistettu kirjoittaja)

  Koru kaunis ja tunteikas.

  • Anne Vuorela

   Lämmin kiitos palautteestasi <3

 2. Arja (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunis koru. Olisi mukava jos siihen saisi lisättyä noita ristejä kun/jos surua tulee lisää

  • annevuorela (kauppias)

   Lämmin kiitos palautteestasi <3 Mittatilauksena onnistuu korujen muokkaus myös jälkeepäin, mikäli sopivia osia on varastossa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.