Vernada Design -kaulaketju, ENKELIN SIIPI, Swarovski, punainen

29,00 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 29,00 .

Varastossa

KUVAUS

Siipi-korusarja ammentaa ideansa ja tarinansa ajatuksesta, että meitä suojelee jokin ihmistä korkeampi voima. Meillä jokaisella on oma suojelusenkeli mukana polullamme, ja tämä korusarja on luotu muistuttamaan, että olemme siipien suojassa, turvassa. Olen itse suunnitellut siipiriipuksen ja käsikorujen siipi-helat, koska aihe on lähellä sydäntäni.

Kaunis ENKELI SIIPI -kaulaketju upealla 12mm:n Swarovskin kristallilla. Riipuksen kokonaispituus on noin 60 mm. Siipikaulaketjussa on ruostumaton teräsketju, jonka pituus on 80 cm ja vahvuus 1,5mm. Korussa ei ole lukkoa, vaan se on pään yli pujotettava malli. Kristallin sävy ei ole kirkas punainen vaan hieman vaaleampi melonin sävy.

HUOM. KORU TOIMITETAAN KUVASTA POIKETEN ILMAN RASIAA etikettipakkauksessa.

#basic

METALLIOSAT
Tämän tuotteen riipus on korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Alkuperä on Eurooppa. Allergiavapaa, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja täyttää EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Palloketju on EU:n REACH-asetuksen vaatimukset täyttävää ruostumatonta terästä.

PAKKAUS
HUOM. KORU TOIMITETAAN KUVASTA POIKETEN ILMAN RASIAA etikettipakkauksessa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.