Vernada® Design -käsiketju, LEHTI, teräs, säädettävä

22,00 

Varastossa

KUVAUS

Kaunis ja siro käsiketju. 2mm:n teräsketjussa on pieni lehtiaiheinen koriste. Korussa ei ole lukkoa, vaan se on ranteeseen pujotettava malli. Korun koko säädetään liukuvan helmen avulla. Ketjujen päihin on laitettu pieni sydänriipus ja Vernada-logolaatta. Korun koko on säädettävä ja sopii noin 14-19 cm:n ranteelle riippuen kämmenen koosta. Korun ympärysmitta on 22 cm. Mittaa sopivuus kämmenen leveimmästä kohdasta kuin pujottaisit ympinaista rannerengasta. Koru sopii hienosti mix&match -tyyliin muiden rannekorujen rinnalle.

INFO
– Metalliosat ovat korukäyttöön sopivaa allergiavapaata ruostumatonta terästä (304) ja täyttää REACH-asetuksen vaatimukset. Lue lisää materiaaleista.
– Koru toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.
– Yhdistä muiden rannekorujen kanssa.
– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland- sekä Avainlippumerkki.

Tutustu täältä KÄYTTÖ- JA HOITO-OHJEISIIN.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Rannekorut toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.