Vernada® Design -avainkoru, TUPSU, RUSKEA, turvalukolla

45,00 

Varastossa

KUVAUS

Yksinkertaisen tyylikäs avainkoru, jossa on riipuksena aitonahkainen tupsu (noin 9cm). Korussa on avaimille pyöreä, saranallinen teräksen värinen lukko (lev. 28 mm), josta roikkuu koristeena tupsun lisäksi Vernadan tähtiriipus. Riipukset ovat irroitettavissa korusta. Tikatun, litteän nahkanauhan leveys on noin 5 mm ja nauhan pituus on noin 80 cm. Korun sivulla on teräksinen iso (15mm), pyöreä magneettilukko turvalukkona. Magneettiukko aukeaa, jos koru tarttuu johonkin kiinni tai korusta vedetään.

  • Metalliosat ovat laadukasta hopeoitua nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaata korumetallia. Saranalukko on pinnoitettua teräksen väristä korumetallia. Turvalukko on ruostumatonta terästä.
  • Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.
  • ID-korttikoru, avainnauha

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Koru toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.