Pikakirjelisä, sovittava erikseen

5,00 

KUVAUS

Valitse tämä, jos olet erikseen sopinut pikakirjetoimituksesta.
Pikatoimituksesta on sovittava erikseen siksi, että  minun pitää tarkistaa, ehdinkö tarvittaessa valmistaa tuotteen ja ajaa Postiin saman päivän aikana.ennen klo 16.00. Pikakirjetoimituksen maksu on yhteensä on 8,90, joten valitse toimitustavaksi normaali kirjetoimitus (3,90 eur) ja lisäksi tämän pikakirjelisa (5,00 eur), niin postimaksu tulee oikein.

Lähetys on perillä joko seuraavana tai toisena arkipäivänä postittamisesta.

Jos olet jo tilannut tuotteen normaailla kirjetoimituksella, mutta haluat tilata siihen erikseen pikatoimituksen, valitse tähän toimitustavaksi NOUTO.

 

 

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Rannekorut toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.