VERNADA – OIVALTAVA KORUSARJA

Kerro omaa tarinaa

Vernada-korut ovat laadukasta kotimaista suunnittelua ja käsityötä. Yksilöllisessä korusarjassa on vahvasti esillä monikäyttöisyys – yhdistele tuotteita muiden Vernadan monitoimikorujen kanssa. Vernada-koruilla kerrot omaa yksilöllistä tarinaasi. 

Suunnittelen monitoimisarjan korut toimimaan niin yhdessä kuin erikseen. Yksittäisinä korut ovat pelkistetyn tyylikkäitä, mutta linkitämällä niitä kiinni toisiinsa, voit koota miltei loputtomasti uusia, näyttäviäkin korukokonaisuuksia, joilla voit tuoda esille omaa persoonallista tyyliäsi. Osaa koruista voi käyttää useamalla tavalla myös ilman yhdistelyä. Mallistoon kuuluu puuhelmikaulakorut ja -käsikorut, kaula- ja ranneketjut, kieputettavat nahkakorut sekä erilaiset nahkarannekkeet myös miehille.

Korujen materiaaleina käytän mm. huolella valittua, laadukasta puuta ja nahkaa sekä hopeoitua, kullattua tai ruusukullattua korumetallia tai ruostumatonta kirurgin terästä. Mattahopeoidut korunosat ovat todella laadukasta hienohopeoitua korumetallia. Kaikki korut ovat luonnollisesti nikkeli-, lyijy ja kadmiumvapaita.

Omanlainen lämmin henki Vernada-koruihin tulee hyvistä, kannustavista voimasanoista, kuten ”Unelmoi. Usko. Taistele. Uskalla.” Nuo sanat ovat olleet inspiraationa myös omalla yrittäjämatkallani ja tuovat myös muille kantajilleen iloa, voimaa ja kannustusta. Nämä korujen tekstiosat suunnittelen ja valmistutan itse.

Perustin Vernada-yritykseni vuonna 2009 ja nyt Vernada-koruja saa ostaa jo noin parilta kymmeneltä jälleenmyyjältä eri puolilta Suomea. Rakastan luoda käsin kauniita asioita muiden ihmisten iloksi, ja ehkä juuri siksi korujen suunnittelu ja valmistaminen ovat minulle mielekästä työtä. Tasapainoinen muoto- ja värisilmä on kehittynyt graafisensuunnittelijantyön, sekä vuosien maalausharrastuksen mukana. Haluan, että koruissani näkyvät intohimo, tekemisen laatu sekä oivaltavat ideat. 

Pue yllesi Vernada-koru ja kerro omaa tarinaa.

Rakkaudella, 
Anne Vuorela, Vernada

P.S. Vernada-nimi askarruttaa usein asiakkaita: se on yhdistelmä lasteni nimistä Verneri ja Aada, jotka ovat omat innoittajani ja makutuomarini.