Vernada Design -puuhelmikaulakoru, musta, KIITOLLINEN

39,00 

Varastossa

KUVAUS

“KIITOLLISUUS on positiivinen tunne, vastavoima negatiivisuudelle. Se on tärkeä muistutus siitä, että osaisimme arvostaa niitä isoja ja pieniäkin asioita, joita meillä on hyvin.”

Tyylikäs, KIITOLLINEN- kaulakoru, lyhyt malli. Koru on tehty laadukkaista 12 mm:n puuhelmistä. Korun pituus on noin 50 cm. Korun palkissa on teksti KIITOLLINEN (kääntöpuolella Tänään olen). Tekstipalkin pituus on n. 34mm. Korussa on rapulukko. Lukon vastakappaleena on Vernada-logolaatta.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Kaulakoru toimitetaan ekopuuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

1 arvio tuotteelle Vernada Design -puuhelmikaulakoru, musta, KIITOLLINEN

  1. Eeva (varmistettu kirjoittaja)

    Toivottu ja kiitetty lahja. Tuli nopeasti perille kauniissa pakkauksessa. Kiitos!

    • annevuorela (kauppias)

      Lämmin kiitos palautteestasi <3

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.