Vernada® Design-korusetti, UUTU, musta RAITA-AKAATTI, LE

79,00 

Varastossa

KUVAUS

“UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA. Kutsun näitä vuosia mukanani kulkeneita sanoja hyviksi voimasanoiksi. On unelma, johon alkaa uskoa aina vain enemmän. Joskus sen puolesta täytyy taistella kynsin hampain ja toisinaan tarvitaan suurta uskallusta päästäkseen eteenpäin. Nämä sanat ovat puhutelleet koruissani monia ihmisiä – jokaista omalla tavallaan. Merkityksellisempää palautetta ei kai voi saada kuin selviytymistarina, jossa koru on antanut positiivista voimaa ja lohtua kantajalleen.”

Limited Edition! Näitä upeita kiiltävän mustia ja laadukkaita akaattihelmiä on harvoin Vernadan valikoimissa! Tämä hienostunut ja näyttävä, 3-osainen kivikorusetti sopii täydellisesti kruunaamaan vaikka juhlapukeutumista.

Ovaalinmuotoisissa, mustissa raita-akaattihelmissä on nimensä mukaisesta luonnollisia raitakuvioita, joiden sävyt vaihtelevat ruskeasta valkoiseen. Osa helmistä voi olla myös kokonaan mustia ja toisissa leveämpiäkin raitoja ja kuvioita. Kolmiosaiseen settiin kuuluu kaulakoru, rannekoru sekä korvakorut. Rannekoru ja kaulakoru on pujotelty vahvaan koruvaijeriin. Helmien koko on noin 20x15x5mm.

  • Kaulakorun renkaassa on voimateksti UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA. (Kääntöpuolella engl. teksti DREAM. BELIEVE. DARE. STRIVE). Renkaan halkaisija on noin 30 mm. Korussa on rapulukko. Kaulakorun kokonaispituus on noin 50 cm tekstirenkaineen. Korun mitta voi hieman vaihdella johtuen helmien koosta.
  • Rannekorussa on rapulukko ja jatkoketju, joten se sopii monenkokoisille ranteille. Korussa on säätövaraa n. 4 cm ja se sopii noin S-L -ranteisiin (ranteenympärys noin 15-17 cm). Korun kokonaispituus on noin 21 cm.
  • Monitoimisetti: käsikorun ja kaulakorun voit yhdistää pidemmäksi kaulakoruksi!
  • Renkaan mallisissa korvakoruissa on titaanitappi- ja suuri silikoninen takaosa. Renkaan pinta on epäsäännölisen kuvioitu. Korvakorujen kokonaispituus on noin 47 mm
  • Kuvien korut myydään yhtenä settinä.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia, pienissä osissa voi olla myös ruostumatonta koruterästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

PAKKAUS
Setti toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.