Vernada® Design-korusetti, UUTU, musta-beige “PANTTERI”-AKAATTI, LE

69,00 

Varastossa

KUVAUS

“UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA. Kutsun näitä vuosia mukanani kulkeneita sanoja hyviksi voimasanoiksi. On unelma, johon alkaa uskoa aina vain enemmän. Joskus sen puolesta täytyy taistella kynsin hampain ja toisinaan tarvitaan suurta uskallusta päästäkseen eteenpäin. Nämä sanat ovat puhutelleet koruissani monia ihmisiä – jokaista omalla tavallaan. Merkityksellisempää palautetta ei kai voi saada kuin selviytymistarina, jossa koru on antanut positiivista voimaa ja lohtua kantajalleen.”

Limited Edition! Näitä upeita “pantteri”pilkullisia akaattihelmiä on harvoin Vernadan valikoimissa! Tämä näyttävä, 2-osainen kivikorusetti sopii tyylikkäästi monenlaiseen asuun.

Pyöreissä, facettihiotuissa, beige-mustissa akaattihelmissä on mustia pilkkukuvioita vaalean beigellä pohjalla. Käsin värjättyjen helmien sävyt voivat hieman vaihdella. Kaksiosaiseen settiin kuuluu kaulakoru ja korvakorut. Rannekoru ja kaulakoru on pujotelty vahvaan koruvaijeriin.

  • Kaulakorun renkaassa on voimateksti UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA. (Kääntöpuolella engl. teksti DREAM. BELIEVE. DARE. STRIVE.). Renkaan halkaisija on noin 30 mm. Korussa on rapulukko. Kaulakorun kokonaispituus on noin 49 cm tekstirenkaineen. Korun mitta voi hieman vaihdella johtuen helmien koosta. Helmien halkaisiaja on noin 10mm.
  • Pitissä tappimallisissa korvakoruissa on titaanitappi- ja suuri silikoninen takaosa.  Korvakorujen kokonaispituus on noin 48 mm
  • Kuvien korut myydään yhtenä settinä.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia, pienissä osissa voi olla myös ruostumatonta koruterästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

PAKKAUS
Setti toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.