Vernada® Design -kaulakoru, PUUHELMI, MUSTA-PUU, säädettävä pituus

49,00 

Varastossa

KUVAUS

Näyttävä ja monikäyttöinen kaulakoru suurilla, laadukkailla puuhelmillä. Korun juju on säädettävässä pituudessa, jolloin koru istuu hyvin eri tyylisten vaatteiden ja kaula-aukkojen kanssa.

Korussa 2,3 mm:n vahvuinen teräsketju sekä pituuden säätämisen mahdollistava liukuhelmi. Korussa ei ole avattavaa lukkoa, vaan se on pään yli pujotettava malli. Ketjujen päissä on Vernadan logolaatta, sekä puuhelmi, jotka voivat roikkua niskapuolella tai olla hauskoina riipuksina etupuolella tai sivulla.

Puuhelmien koot vaihtelevat: 12mm-20 mm ja kulmikas koristehelmi on 19x57mm. Ketjun kokonaispituus on noin 100 cm, josta puuhelmien osuus on noin 64 cm.

KORUN PITUUDEN SÄÄTÄMINEN
Pitele kiinni liukuhelmestä ja ota napakka ote ketjusta (älä vedä ketjun päissä olevista riipuksista, etteivät ne irtoa). Vedä ketjua liukuhelmen läpi haluamaasi suuntaan. Älä vedä ketjua aivan ketjun päähän saakka saakka, jotta saat ketjusta kiinni kun haluat lyhentää korua seuraavan kerran. Voit halutessasi toistaa saman toiselle ketjulle, kunnes ketjun ympärys on sopivan mittainen.

INFO
– Metalliosat ovat korukäyttöön sopivaa allergiavapaata ruostumatonta terästä (304) ja täyttää REACH-asetuksen vaatimukset.
– Liukuhelmi on hienohopeoitua eurooppalaista korumetallia ja täyttää REACH-asetuksen vaatimukset.
– Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland- sekä Avainlippumerkki.

METALLIOSAT
Metalliosat ovat korukäyttöön sopivaa, allergiavapaata ruostumatonta terästä (kirurgin teräs 316 tai 304-teräs) ja nämä täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Koru toimitetaan eco-puuvillaisessa korupussissa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.