Vernada® Design-kaulakoru, KIITOLLINEN, musta RAITA-AKAATTI, LE

69,00 

Varastossa

KUVAUS

“KIITOLLISUUS on positiivinen tunne, vastavoima negatiivisuudelle. Se on tärkeä muistutus siitä, että osaisimme arvostaa niitä isoja ja pieniäkin asioita, joita meillä on hyvin.”

Limited Edition! Näitä upeita kiiltävän mustia ja laadukkaita akaattihelmiä on harvoin Vernadan valikoimissa! Tämä hienostunut, pitkä kaulakoru sopii täydellisesti monenlaiseen asuun!

Mustissa raita-akaattihelmissä on nimensä mukaisesta luonnollisia raitakuvioita, joiden sävyt vaihtelevat ruskeasta valkoiseen. Osa helmistä voi olla myös kokonaan mustia ja toisissa leveämpiäkin raitoja ja kuvioita. Koru on pujoteltu vahvaan koruvaijeriin. Kivihelmien koko on noin 6mm ja niiden välissä on pienet mustat metallivälihelmet.

  • Korussa on irroitettava langasta valmistettu tupsuriipus (pituus noin 10 cm) sekä kiinteästi kiinni oleva pieni Vernada-sydänriipus.
  • Kaulakorun palkissa on voimateksti Tänään olen kiitollinen. (Teksti jatkuu palkin kääntöpuolelle). Palkin koko on noin 34×7 mm.
  • Korussa ei ole lukkoa vaan se on pään yli pujotettava malli.
  • Kaulakorun ympärusmitta on noin 80 cm. Korun mitta voi hieman vaihdella johtuen helmien koosta.
  • Erikseen tilattavalla tuplalukolla korusta voi tehdä myös avainkorun.

 

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia, pienissä osissa voi olla myös ruostumatonta koruterästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

PAKKAUS
Setti toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.