Vernada® Design -kaulaketju, ENR, musta RAITA-AKAATTI, LE

39,00 

KUVAUS

Limited Edition! Näitä upeita kiiltävän mustia ja laadukkaita akaattihelmiä on harvoin Vernadan valikoimissa! Tämä siro, pitkä kaulaketju suurella kiviriipuksella sopii täydellisesti monenlaiseen asuun!

Mustissa raita-akaattihelmissä on nimensä mukaisesta luonnollisia raitakuvioita, joiden sävyt vaihtelevat ruskeasta valkoiseen. Osassa riipuksista voi olla leveämpiäkin raitoja ja kuvioita. Kivihelmiriipuksen koko on noin 65 x 27mm.

Korussa on ELÄ. NAURA. RAKASTA. -tekstirengas (Kääntöpuolella engl. LIVE. LAUGH. LOVE. -teksti.). Renkaan leveys noin 20 mm.

  • Korussa on 80 cm pitkä, ruostumatonteräksinen palloketju (1,5mm).
  • Korussa ei ole lukkoa, vaan se on pään yli pujotettava malli.
  • Tekstirengas ovat Vernada®:n omaa designia.
  • Yhdistä muiden ELÄ. NAURA. RAKASTA. -korujen kanssa.

#ENR

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korun tekstielementti on Vernadan omaa designia.

NAHKA
Nahkanauhat ovat kromivapaata naudan nahkaa ja laserleikatut, nahkaosat ovat kasviparkittua naudan nahkaa. Molemmat täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Koru toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.