Vernada® Design, -avainketju, ENR, teräs

45,00 

Varastossa

KUVAUS

ELÄ.NAURA.RAKASTA. Nämä hyvät voimasanat tuovat ripauksen iloa arkeesi. ELÄ hyvin, NAURA paljon ja RAKASTA täydestä sydämestä.”

Yksinkertaisen tyylikäs, ruostumattomasta teräsketjusta valmistettu avainketju/avainkoru/kulkukorttikoru. Renkaassa on hyvät voimasanat: ELÄ. NAURA. RAKASTA. Korun pituus on noin 85 cm renkaineen, renkaan halkaisija on 20mm. Tekstirenkaassa on irroitettava tuplalukko (45 mm), johon voi kiinnittää avaimet tai kulkukortin. Monitoimikoru! Lukolla voi kiepauttaa korun myös kaksiriviseksi lyhyeksi koruksi yhdistämällä tuplalukon niskapuolella olevaan renkaaseen (toinen puoli on aavistuksen lyhyempi, että koru laskeutuu kauniisti kaksirivisenä. Kokeile linkittää myös Vernadan muiden korujen kanssa. Korua voi käyttää tavallisena kaulaketjuna ilman tuplalukkoa. Ketju on 4 mm leveää papuketjua.

  • Metalliosat ovat laadukasta, allergiavapaata ruostumatonta koruterästä (täyttää REACH-asetuksen vaatimukset).
  • Tekstirengas on Vernadan omaa designia.
  • Vernada Design -mallistolle on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippumerkki.

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa ruostumatonta terästä. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

PAKKAUS
Koru toimitetaan tyylikkäässä, kartonkisessa korurasiassa.

MYÖNNETYT MERKIT
Design from Finland –merkki ja Avainlippumerkki

SUUNNITTELIJA
Anne Vuorela, Vernada Oy

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.