NAPPI-korvikset, pyöreä, sileä, 10 mm

16,00 

Varastossa

KUVAUS

Nämä yksinkertaiset, sileät NAPPI-korvikset ovat hienohopeoitujen korunosien valmistajan omaa mallistoa, mutta otin ne valikoimiin, sillä ne sopivat mainiosti yhteen muiden Vernada-korujen kanssa. Korvakorujen tappiosa on titaania ja takaosa ruostumatonta terästä.

Korviksen napin halkaisija on noin 10mm.

  • Metalliosat ovat laadukasta hienohopeoitua korumetallia (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaa).

METALLIOSAT
Tämän tuotteen metalliosat ovat korkealaatuista, korukäyttöön soveltuvaa hienohopeoitua korumetallia. Osat ovat allergiavapaita, (nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaita) ja ne täytttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset. Näiden osien alkuperä on Eurooppa. Korviksien tapit ovat turvallista titaania, takaosa ruostumatonta terästä (304)

PAKKAUS
Koru toimitetaan kartonkisessa korurasiassa.

TOIMITUSAIKA
Tuotteet postitetaan korupajalta maksimissaan 7 arkipäivän kuluessa (ota huomioon mahdolliset sesonkiajat ja erikseen ilmoitetut toimitustauot). Posti toimittaa kirjelähetykset perille normaalisti noin 2-4 arkipäivän kuluessa postituksesta.

KIRJETOIMITUS
3,90 € alle 50 euron tilauksille, yli 50 euroon tilaukset maksutta.

POSTIN XXS-PAKETTI
5,90 € toimitetaan postilaatikkoon.

POSTIN S-PAKETTI
6,90 € noudettava Postin toimipaikasta tai automaatista.

PALAUTUS
Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautuskuluista vastaa asiakas. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja käyttämätön. Mukana on oltava myös tuotteen alkuperäinen etiketti sekä pakkaus.

Tarkemmat Toimitus- ja palautusehdot täällä >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.