Näytetään kaikki 20 tulosta

Vernadan upea, syksyinen korvismallisto on nyt julkaistu!

Tätä mallistoa on suunniteltu pitkään. Ehkä juuri tämän erikoisen kevään ja kesän myötä uusia ideoita alkoi syntyä erityisen runsaasti – hiljentymisen myötä luovuus sai aivan uutta flowta. Suunnittelun loppusuoralla valinnan vaikeus lukemattomista vaihtoehdoista astui mukaan ja pyysin myös asiakkailta apua lopullisten mallien valintaan – kiitos siitä teille!

Suuret korvakorut ovat edelleen SE juttu ja niitä onkin syksyn mallistossa useaa mallia ja väriä, vaikka väripaletti pysyykin Vernadamaisen hillittynä. Malliston korvikset ovat suureksi osaksi kaksivärisiä. Erityisesti rakastan tyylikästä mustan ja ruskean yhdistelmää, ja sillä leikittelinkin usean korvismallin kohdalla. Syksyn väripaletissa toistuvat mustan ja hopean lisäksi lämpimät konjakin, terrakotan, toffeen eli tumman okran, roosan ja petroolin sävyt. Pihlajanmarjat ovat kuvissa antamassa suuntaa korvisten koolle.

Malliston graafinen muotokieli puhuttelee – näinkin yksinkertaisista muodoista voi saada jotain uutta irti hiomalla yksityiskohdat kutakuinkin täydellisiksi. Mallistoon syntyi myös aivan uudenlainen monitoimikorvismalli, jonka eri osia voi yhdistellä mielensä mukaan vaikka muodikkaasti eriparisiksi. Malliston korviksissa yhdistyy tyylikkäästi nahka ja puu sekä himmeähohtoinen hienohopeoitu korumetalli, joka laadukkaana materiaalina on yksi Vernadan tavaramerkeistä.

Tule mukaan nauttimaan syksyn saapumisesta näiden ihanien Vernada-uutuuksen kera!

0,00 4,00