28.5.2020 – KÄSSÄMESSUT NETISSÄ 5.-7.6.2020

Kässämessut netissä

Maaliskuussa järjestetyt Kässämessut netissä oli huikea menestys! Messuilla oli mukana yli 500 käsityöalan yritystä ja se pelasti monen pienen ja isommankin yrityksen maaliskuun myynnin. Kässämessujen MESSUHALLI-ryhmään tuli parissa viikossa yli 40.000 henkeä ja tapahtuma tavoitti Facebookissa kaikkiaan yli 600.000 henkeä. Tuon jälkeen erilaisia virtuaalitapahtumia on tullut useita erilaisilla konsepteilla ja meillä on ollut kunnia olla esimerkkinä tällaisen tapahtuman järjestämisessä.

Nyt tapahtumamme saa jatkoa 5.-7.6. Kesäisten KÄSSÄMESSUJEN muodossa. Mukaan tulee taas upea kattaus kotimaisten käsityöyritysten tarjontaa, mahtavaa ohjelmaa, live-haastatteluja, arvontoja sekä paljon muuta! Käsityöyritykset odottavat tapahtumaamme innolla ja panostavatkin siihen erityisellä huolella – siksi näillä messuilla kannattaa olla mukana niin asiakkaana kuin näytteilleasettajakin!

🌼 Liity siis nyt valmiiksi mukaan Kässämessut netissä -MESSUHALLI-ryhmään, jossa pääset jo nyt aloittelemaan messutunnelmaa! Näytteilleasettajien tarjonnan näet 5.6. alkaen kätevästi tuoteryhmittäin lajiteltuna kuva-albumeiden kautta!

KÄSSÄMESSUT WWW-SIVU mm. yritysten esittelyt
KÄSSÄMESSUT NETISSÄ FACEBOOK-sivu
mm. yritysten esittelyt, tietoa, ohjelmaa, ohjeita yms.
KÄSSÄMESSUT NETISSÄ FACEBOOK MESSUHALLI- ryhmä tulossa mm. yrittäjien tarjoukset tuoteryhmittäin
– INSTAGRAM: SSÄMESSUTNETISSÄ#kässämessutnetissä

Minä, Vernadan Anne, olen saanut kunnian olla mukana järjestäjä tiimissä graafikon ominaisuudessa. On huikea olla mukana tässä porukassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *