29.1.2020 – Haluatko toimia Vernadan ETÄemäntänä?

Kerää kaveripiiristä tai vaikka työpaikaltasi yhteistilaus Vernadan verkkopuotiin ja saat 15% alennuksen tilauksen loppusummasta. Alennuksen voit vähentää omasta tilauksestasi tai jakaa 15% edun kaikkien tilaajien kesken, jolloin jokainen saa 15% alennusta omista ostoksistaan. Alennuskoodi tulee voimaan, kun tilaus on vähintään 200 euroa. Tilaus toimitetaan normaalin toimituskulun hinnalla (3,50 euroa), mutta Postin XXS- tai S-pakettina riippuen tilauksen suuruudesta. Koodia ei voin yhdistää muiden alennuskoodien kanssa, mutta alennustuotteita voi vapaasti tilata.

Kirjoita tilauksen yhteydessä kassalla montako tilaajaa on mukana, että osaamme laittaa mukaan oikean määrän esitteitä ja lahjapusseja.

Alennuksen koodi on: ETAEMANTA
Kurkkaa valikoimaan osoitteessa: www.vernada-puoti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.